Info transport comenzi

Pentru comenzile ce contin produse disponibile la furnizor, dupa plasarea comenzii, vom verifica la distribuitor disponibilitatea produsului si va vom comunica pe email sau telefonic statusul produsului. In cazul in care exista produse cu timp de livrare ce depaseste 15 zile, se va stabili ulterior, telefonic sau pe email o data de livrare.

Livrarea in Romania se face prin FAN COURIER in 24-48h (in zilele lucratoare) de la confirmarea comenzii, pentru localitati ce se afla in raza acceptata de Curier. Pentru sate sau comune e posibil ca durata si costul de livrare sa fie mai mari.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier, in limita sumelor prevazute de Lege. Pentru sume ce depasesc 5000 Lei, plata se face prin transfer bancar in baza unei facturi proforme, inainte de procesarea comenzii.

Pentru comenzile voluminoase costul transportului se modifica in functie de greutate si dimensiuni.

Pentru comenzile cu ridicare din magazin produsele comandate pot fi rezervate pentru o perioada de maxim 37h din momentul plasarii comenzii. Dupa expirarea rezervarii produsele vor putea fi revandute catre alti clienti.

Comanda minima este de 100lei.