Cine suntem noi?

04/02/2016
de către Mircea Catana

Cine suntem noi?

Suntem Doctori în biciclete! Dacă te pasionează acest sport, indiferent de nivelul la care te situezi, ține minte acest nume, DrBike, pentru că suntem ajutorul tău de nădejde de fiecare dată când vrei să îți cumperi o bicicletă, să faci o reparație, să schimbi vreo piesă, să cumperi echipamente sau accesorii sau, pur și simplu, să ceri o părere avizată. Pentru că noi la magazinul DrBike vindem biciclete, dar și accesorii, echipament, te putem consilia în vederea achiziționării de produse și iti putem asigura service complet pentru biciclete.

Unde?

Sediul nostru este situat pe Bulevardul Eroilor nr. 7, sector 5, București. Aici găsești orice ai nevoie și poți apela cu încredere la sfaturile noastre.

Ce?

La magazinul nostru găsești, în primul rând, cele mai bune biciclete, la prețuri rezonabile: Focus, Stevens, Sprint, Ferrini, Santa Cruz, Devron, Dahon sau Univega. Componente: Shimano, Sram, Rockshox, Promax, Continental, Rubena, Kmc, WTB, Zipp, Avid, Azonic și Novatec. Accesorii și echipament: O'neal, BBB, Trelock, Topeak, Dragon, Muc-off, Knog sau Poc.

Te putem ajuta să repari pe loc pene sau alte mici defecțiuni tehnice și, în general, mecanicii nostri te pot ajuta să rezolvi orice problemă legată de biciclete.

Cum?

Cu profesionalism și la prețuri decente! Oferim reduceri clienților fideli care revin. În magazin se poate plăti cu cardul, iar dacă ai card la Banca Transilvania poți plăti în 4 rate fără dobândă.

Mai mult, există și echipa DrBike - Sarmis Columna, care participă la competițiile de XC pentru amatori, unde a obținut, de mai multe ori, și podiumul!

Vino la magazinul DrBike, Doctorul în biciclete care te ajută să faci cele mai bune alegeri ca să poți pedala așa cum îți place!

Linkuri utile: Preturi service
Comment-uri

Recomand cu încredere acest magazin si service.
Postare nouă

Blog